De missie van Happy Young Power

Jongeren die kiezen vanuit inzicht in persoonlijkheid en geluk voor een succesvolle en gelukkige toekomst!

Ik geloof dat iedere jongere krachtige, bewuste keuzes kan maken om het leven te gaan leiden, dat hij of zij graag wilt. Iedere jongere heeft de gave een talent in zetten voor zichzelf en anderen.

Jong talent kan alleen maar tot zijn recht komen door dit veel aandacht te geven en zichtbaar te maken en begint al met gerichte keuzes op school, verder leren met de juiste profiel, de beste keuze maken voor de vervolgopleiding Hoger Onderwijs. Vervolgens de beroepskeuze maken met werk dat bij de jongere zijn/haar persoonlijkheid past. Dan volgt de eerste baan met mogelijk een assessment en psychologisch onderzoek. Een jungle van keuzes of een paradijs aan mogelijkheden ? Hoe ervaren jongeren dit in jouw ogen?

Om jongeren te helpen krachtige keuzes te maken is inzicht nodig in persoonlijkheid, kracht, talent, passie, drijfveren, onderscheidend vermogen, gelukspotentie en valkuilen. Wil jij ook jongeren helpen hét onderscheid te gaan maken in het leven?! Sluit je aan bij Happy Young Power!

In de maatschappij en op school wordt vaak gekeken naar cijfers en kennis, wij kijken naar persoonsvorming en geluk. Wie is de jongere écht en wat maakt hem/haar ten diepste gelukkig? Waar liggen de diepste drijfveren, waar zit het vuur in de jongere? We gaan voor : HAPPY YOUNG POWER! Jongeren kiezen vanuit persoonlijkheid en geluk!

Als die altijd brandende energie, het stevige fundament is van al toekomstkeuzes,  dan kunnen dat alleen maar de bést mogelijke keuzes zijn, die de beste sturing geven voor een succesvolle toekomst! Wij gunnen jongeren die inzichten van de kracht van je persoonlijkheid en geluk en nodigen jou als begeleider/coach van jongere van harte uit kennis te maken met ons programma in 5 stappen: HAPPY YOUNG POWER.

Kom voor een eerste kennismaking naar de introductiesessie. (zie onze agenda) en laat je inspireren voor de certificering als Happy YOUNG Power coach.