Vermijd een uitglijder tussen 15 en 25 jaar!
Met de HYPPA maak je een krachtige keuze voor een succesvolle en gelukkige toekomst
Image
Beste Bertine

Hartelijk welkom bij de Happy Young People Power Analyse! 

Jij als jongere, moet al vroeg beslissingen nemen die jouw toekomst zullen bepalen. Vanaf circa 15 jaar wordt er al aan je gevraagd welk profiel je wilt kiezen, gevolgd in de jaren daarna door keuzes die je moet maken voor een studierichting (circa 17/18 jaar), keuzes voor je eerste baan, werkkring (circa 22, 23 jaar) en op langere termijn keuzes die bepalend kunnen zijn voor de carrière die je misschien al deels voor ogen hebt (25 jaar en ouder).

Van belang bij keuzes maken is, om niet alleen te weten in welke vakken je goed bent op school of in je vervolgstudie, maar ook om een goed zelfbeeld te hebben. En dat is nu nét  voor veel jongeren een hele uitdaging.

Door het invullen van de HYPPA vragenlijst kun je je nog beter voorbereiden op jouw keuzes voor school en werk. 

De Happy Young People Power Analyse (HYPPA) is een zeer effectief instrument waarmee een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel van mensen kan worden samengesteld. Het persoonlijkheidsprofiel beschrijft de eigenschappen en de drijfveren van jou als persoon. De HYPPA geeft je verrassende inzichten die belangrijk zijn voor de keuzes die je moet maken op school en voor je studie en werk tussen circa 15 en 25 jaar.

Jij hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn en ontvangt hierbij een kortingscode zodat je kosteloos kan deelnemen. De kortingscode is ‘gratis poweranalyse jongeren’ (letterlijk invullen bij het vakje kortingscode bij het bestellen van het product en zonder aanhalingstekens invoeren.

Jij en twee mensen waarmee je wilt ‘sparren’ (bij voorkeur je ouders of andere begeleiders bijvoorbeeld decaan, leerkracht, coach) kunnen deelnemen door drie HYPPA’s te bestellen in de winkel van de Happy Business Academy:

http://happybusinessacademy.nl/product/poweranalyse-jongeren/

Het volgende nieuwsartikel is wellicht ook interessant voor jou :

Gelukkige jonge mensen hebben meer kans om te groeien tot rijke volwassenen

Graag tot ziens in de bijbehorende powertraining ‘Make a powerful choice for a happy future!’ die zal plaatsvinden aansluitend na het ontvangen van de vragenlijsten van de analyse.