Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Certificering -Happy Young Power Coaches- Dag 1

20 oktober 2017 @ 10:30 - 18:00

Sluit je aan als Happy (Young) Power Coach

Certificering als Happy (Young) Power Coach bij

Happy Young Power of Gelukkig Onderwijs Nederland

Maak hét verschil voor jongeren met een extra expertise van persoonsvorming en geluk

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of verdieping? Zie je net als wij dat geluk niet langer een ‘softe, ongrijpbare’ factor hoeft te zijn, maar maakbaar met de juiste expertise en begeleiding.  Ben je gedreven juist vanuit geluk mens en organisaties te helpen rendement en hun ambities te behalen ? Ben je net zo resultaatgericht als wij om andere mensen en organisaties te helpen zichzelf te verbeteren? Denk dan eens na over een certificering bij “Happy Young Power”.

‘Happy Young Power’’ heeft de missie jongeren tussen de 15 en 25 jaar gelukkiger te maken en zo veel meer rendement te behalen. Geluk als vak op school en begeleiding bij studiekeuzes en werkkeuzes vanuit een persoonlijkheidsanalyse.

Wij richten ons met ons geluksprogramma allereerst op scholen en universiteiten en hebben ook een direct aanbod aan jongeren en twee buddies. Hierbij zijn coaches onmisbaar om de persoonlijke aandacht te geven die er ontstaat na het volgen van een sessie.

‘Happy Young Power’’ is een sterk groeiende organisatie en zoekt daarom nieuwe, enthousiaste coaches zoals leerkrachten, docenten, trainers, coaches, studiekeuze en loopbaan adviseurs en jongerenbegeleiders.

Om te werken als professional, met ‘geluk’ als extra expertise, zijn er twee mogelijkheden.

Of je werkt in loondienst bij een onderwijsinstantie of als zelfstandig ondernemer. Dat biedt jou het grote voordeel dat je je eigen vrijheid houdt maar wel met met de nodige ondersteuning van ons kan adviseren en begeleiden in de stappen van de Geluksroute, het programma voor gelukkige leerlingen/studenten en krachtige toekomstkeuzes in werk en studie.

Jij maakte een keuze voor coachen van jongeren of ook volwassenen.

‘Happy Young Power’’ leidt jou op onder andere op het gebied van persoonlijke positionering, geluksadvisering, inzicht in slagkrachtvergroting van organisaties, team en mens of jongere vergroten, certificering in poweranalyses, implementatie Geluksroute en heeft een eigen community.

‘Happy Young Power’’  stelt je daarmee niet alleen in staat anderen vanuit meer geluk te laten groeien, maar zorgt er zo ook voor dat jij je kunt ontwikkelen tot een professional die hét verschil maakt, onderwijsinstantie die verwachtingen overtreft of dé onderscheidende directeur, decaan, coördinator, personal coach, trainer, docent, jongerenbegeleider of loopbaanadviseur bent.

Kies voor de kracht van geluk en komt naar het OPEN HUIS voor coaches of maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak voor uitgebreide toelichting en verdienmodel.

Zie voor meer informatie certificeringstraject Happy (Young) Power Coaches

Boek hier de certificering in de winkel.

Gegevens

Datum:
20 oktober 2017
Tijd:
10:30 - 18:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://happyyoungpower.nl/coaches/#coaches_sort

Organisator

Happy Young Power
Telefoon:
0650640365
E-mail:
bertine@bertineblom.nl
Site:
www.happyyoungpower.nl

Gegevens

Datum:
20 oktober 2017
Tijd:
10:30 - 18:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://happyyoungpower.nl/coaches/#coaches_sort

Organisator

Happy Young Power
Telefoon:
0650640365
E-mail:
bertine@bertineblom.nl
Site:
www.happyyoungpower.nl