Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Krachtige keuzes voor een gelukkige toekomst en succesvolle carrière!

23 maart 2018 @ 19:30 - 22:00

Krachtige profielkeuzes, beroepskeuzes, studiekeuzes op weg naar geluk en succes

Krachtige keuzes voor een gelukkige toekomst en een succesvolle carrière!

Veel geluk met je persoonlijkheid ?! Persoonlijkheid voorspelt jouw succes en geluk.

In deze Powersessie ga je op weg om krachtige keuzes te maken vanuit inzicht in jouw persoonlijkheid en geluk.  Diverse persoonlijkheden passeren de revue en ook ga je samen met je buddy’s ontdekken wie je bent, wat jouw drijft en waar jouw kracht zit. Deze sessie geeft een levenslang fundament voor keuzes voor (vervolg) studie, beroep, baan, werk, loopbaankeuze en een succesvolle carrière!

Doelgroep:

Jongeren 15 – 28 jaar SAMEN met hun twee gekozen buddy’s/ouders die voor belangrijke keuzes staan voor geluk en succes. Voor keuzes betreffende hun studie, loopbaan, carrière en/of werk en meer inzicht willen hebben in wie ze zijn, waar hun kracht zit en wat hun gelukkig maakt.

Doel:

Meer inzicht in jouw persoonlijkheid, jouw persoonlijke kracht, talent, drives, jouw passie en jouw geluk. Kennismaken met de route HAPPY YOUNG POWER (Happy Journey in 5 stappen) voor de juiste keuzes voor je toekomst in studie, beroep en werk. Een speciale introductie – Powersessie XL voor jonge mensen en hun twee gekozen buddy’s. Met elkaar vormen zij een Powerteam, ouders/ buddy’s doen mee!

Centrale vraag:
Wat is de kracht van jouw persoonlijkheid en wat maakt jou gelukkig? En als je dat weet… Welke keuzes maak jij dan voor een gelukkige en succesvolle toekomst tussen 15 en 28 jaar ? Welke keuzes maak je dan voor studie en/of werk? Persoonlijkheid bepaalt jouw succes!

Jonge mensen tussen 15 en 28 jaar moeten zeer belangrijke keuzes maken voor hun vervolgopleiding en vervolgens hun eerste werk en passende functies. Vaak kennen jongeren onvoldoende hun natuurlijke drijfveren, passies, hun kracht en valkuilen… Zij worden beïnvloed door omgeving en vaak zijn levensbepalende keuzes gebaseerd op te weinig zelfkennis. Ook willen jonge mensen graag zelf beslissingen nemen en staan niet altijd open voor voldoende feedback of is deze niet aangeboden. Deze sessie voor persoonlijkheid en geluk is geeft je een stevig fundament voor juiste keuzes door te vertalen naar studie-, baan- en werkkeuzes. Voor een succesvolle carrière!

Persoonlijke uitnodiging:

Jongeren met hun buddy’s/ouders zijn van harte uitgenodigd voor deze sessie opgebouwd rond  persoonlijke kracht en geluk die bepalend zijn voor de groei van je persoonlijkheid. En persoonlijkheid voorspelt jouw succes!

De inhoud is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Jongeren en hun twee buddy’s krijgen vragen en opdrachten over persoonlijkheid en geluk om samen mee op weg te gaan naar de juiste keuzes voor een gelukkige en succesvolle toekomst. Buddy’s/ouders doen mee!

Krachtig kiezen vanuit persoonlijkheid en geluk van de deelnemers is het doel van deze sessie in deze Happinessweek in Eindhoven.

Indien u wilt boeken kunt u via deze link in de winkel uw keuze maken

Spreker/trainer van deze sessie is Chief Happiness Officer Bertine Blom, voor uitgebreide brochure klik hier.  

Bertine Blom, spreker over klantgeluk, werkgeluk, geluk in het onderwijs en High Performance Organisaties

Bertine Blom, spreker over klantgeluk, werkgeluk, geluk in het onderwijs en High Performance Organisaties

Organisator

Dutch Happiness Week
Site:
http://dutchhappinessweek.nl/

Locatie

Parktheater Eindhoven
Theaterpad 1
Eindhoven,
+ Google Maps
Site:
https://www.parktheater.nl/

Organisator

Dutch Happiness Week
Site:
http://dutchhappinessweek.nl/

Locatie

Parktheater Eindhoven
Theaterpad 1
Eindhoven,
+ Google Maps
Site:
https://www.parktheater.nl/