Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MBO Amersfoort TTO: Powersessie ‘Empower Yourself!’

11 april 2023 @ 09:30 - 11:30

Jongeren op weg naar geluk en succes

Powersessie ‘Empower Yourself!’

Op weg naar een nieuw jaar vol veerkracht!

Een speciale Powersessie voor de studenten van MBO Amersfoort – tweetaling onderwijs

Jij als jongere moet belangrijke keuzes maken voor opleiding op weg naar een droombaan die het beste past bij jouw persoonlijkheid en geluk! Hoe maak je nu de beste keuzes met de meeste kans op een succesvolle carrière en een (werk)gelukkige toekomst?

Vaak ken je onvoldoende jouw natuurlijke drijfveren, passies, je kracht en valkuilen… Je wordt (onbewust)  beïnvloed door je omgeving en vaak zijn levensbepalende keuzes gebaseerd op te weinig zelfkennis. Jij wilt graag zelf beslissingen nemen, maar wie ben jij, waar sta je voor, waar wil je naartoe en hoe realiseer je je doelen? Ook ontbreekt het je soms aan veerkrachtom door te zetten als het tegen zit.

Deze Powersessie voor inzicht in ‘de beste versie van jezelf’ geeft je een stevig fundament voor een succesvol leven met veel (werk)geluk.

In deze Powersessie worden jullie meenomen op een ‘Happy Journey’ met een aantal verrassende (gekleurde ontdekkingen) over jezelf. Voorafgaand aan de sessie vragen wij jou een vragenlijst in te vullen voor een Persoonlijke Young Poweranalyse (PYP), die je uitgereikt krijgt tijdens de sessie.

Aan het einde van de Powersessie maak je kennis met ‘de beste versie van jezelf’! Jouw nieuwe inzichten deel je met een aantal andere studenten. Welk inzicht leidt tot welke nieuwe keuze? Wat ga je morgen onderzoeken of anders doen?

Ga je mee op reis en ontdek de beste versie van jezelf!

Jouw persoonlijke POWER, veerkracht en ‘maakbaar geluk’, staat centraal in deze sessie. Geluk is voor een deel vanuit de genen bepaalt, maar voor een groot deel ook een levenshouding waarbij bewuste keuzes je geluk kunnen ‘maken’. Inzicht in ‘de beste versie van jezelf’ voorspelt jouw succes.

Deze sessie is interactief, expressief, met humor en nieuwe inzichten en vraagt een actieve bijdrage van jou als jongeren. Bij de Powersessie hoort een ‘Personal Young Poweranalyse’ (PYP) die inzicht geeft in persoonlijke veerkracht, valkuilen en geluk. Deze sessie in combinatie met de analyse is een eyeopener en geeft richting aan belangrijke keuzes voor de toekomst.

Je krijgt verrassende inzichten voor nieuwe/andere toekomstbepalende levenskeuzes. Kies nu voor de beste start op weg naar een gelukkige toekomst en succesvolle carrière!

We zien er naar uit om jullie te zien.

Op weg naar een nieuw jaar vol veerkracht!

Bertine Blom, spreker over klantgeluk, werkgeluk, geluk in het onderwijs en High Performance Organisaties

Bertine Blom, spreker over werkgeluk, jongerengeluk, geluk in het onderwijs en High Performance Organisaties