Gelukkige jongeren maken gerichte keuzes in werk en studie voor een succesvolle toekomst!
VOOR VERRASSENDE INZICHTEN IN PERSOONLIJKE KRACHT EN GELUK
Voor jongeren met buddy's naar keuze
De Happy Young Power Analyse
Voor de beste studie - en beroepskeuzes:
Voor een succesvolle carrière
Persoonlijkheids- en geluksanalyse:
Krachtige profielkeuzes, beroepskeuzes, studiekeuzes op weg naar geluk en succes

Studiekeuze

Beroepskeuze

Loopbaan

Voorkom burn-out en drop-out en kies de juiste studie & werk

Profielkeuze

Voor een succesvolle carrière en gelukkig werken!

Keuzes maken passend bij wie je bent & wat jou gelukkig maakt

Ook bij voorbereiding sollicitatie en assessment

Boek de route Happy Young Power

Mijn missie: Jongeren gelukkig met hun persoonlijkheid én succesvol aan het werk!

Alle jongeren in Nederland gelukkig met hun persoonlijkheid én succesvol aan het werk! Ik help jongeren de beste keuzes te maken vanuit inzicht in hun persoonlijkheid en geluk. Persoonlijkheid voorspelt succes! Boek nu de ‘Journey to Happiness & Succes’ in 5 stappen en 10 lessen. Voor een succesvolle loopbaan en een gelukkig leven voor iedere jongere!

Samenwerking gezocht met ouders, buddy’s, coaches en scholen,

Ik geloof dat iedere jongere krachtige, bewuste keuzes kan maken om het leven te gaan leiden, dat hij of zij graag wilt. Iedere jongere heeft de gave ‘persoonlijke kracht en geluk’ in zetten voor zichzelf en anderen. En dat leidt tot succes. Persoonlijkheid voorspelt succes. Geluk voorspelt succes. Maar hoe weet je, als je jong bent, welke persoonlijkheid je hebt, wat je gelukkig maakt en hoe je dat kan ontwikkelen?

Unieke kracht en geluk kan alleen maar tot zijn recht komen door dit veel aandacht te geven en concreet zichtbaar te maken, zoals met een persoonlijkheids- en geluksanalyse. Door één vragenlijst van de Happy Young Power analyse zien jongeren én hun gekozen buddies direct waar de krachtcombinaties liggen en wat hem/haar gelukkig maakt!  De twee buddies doen altijd mee, dus die maken dezelfde analyse. Want buddy zijn kan alleen als je ook zelfinzicht hebt in jouw persoonlijke drives en coachstijl.

Voor jongeren SAMEN MET ouders, buddies, coaches en onderwijs is deze website ontwikkeld. Want als je jong bent, tussen de 15 en 28 jaar, moet je belangrijke toekomstkeuzes maken en dat kan én wil je vaak niet alleen.  Happy Young Power biedt een ontwikkelingsroute voor persoonsvorming en geluk. En dat geeft richting voor de beste keuzes in studie, werk, loopbaan en carrièreperspectief.

Jongeren, ouders, buddy’s, coaches en scholen, doen jullie mee? Lees meer over de missie Bertine Blom, Chief Happiness Officer & Spreker over Positief Leiderschap, Werkgeluk, Klantgeluk, Geluk in Onderwijs, High Performance.

Ik ben een jongere en kies voor een gelukkige en succesvolle carriere

Hoe maak ik als jongere tussen 15 en 28 jaar in deze belangrijke fase de juiste toekomstkeuzes (studie/werk) voor een gelukkige toekomst en een succesvolle carrière? Waar zit mijn kracht en wat maakt mij gelukkig? Volg het programma HAPPY YOUNG POWER en start met de intro-sessie en een Happy Young Poweranalyse (HYPA).

De route Happy Young Power

Een resultaatgericht programma van 5 stappen voor de beste toekomstkeuzes. De route naar een succesvolle loopbaan en een gelukkige toekomst!

 • 1. Happy Start
  Basic-Willen
 • Waarom inzicht in persoonlijkheid en geluk?

 • Welke combinaties maakt een persoonlijkheid? Wie ben jij?
 • Persoonlijkheid voorspelt succes! Geluk voorspelt succes!
 • De juiste keuzes voor je toekomst in profiel, studie of werk.
 • 2. Analyse
  Advanced-Durven
 • Boeken van de Happy Young Power analyse
 • Voorbereiding Analyse
 • Invullen digitale Power- en Happinessanalyse
 • Uitnodiging Powersessie en Happiness sessie
 • 3. Powersessies
  Mastery-Denken
 • Deelnemen Powersessie voor inzicht in Persoonlijkheid
 • Start met opdrachten voor studie en werkkeuzes
 • Deelnemen Happiness Sessie voor inzicht in geluk
 • Start met opdrachten voor studie en werkkeuzes
 • 4. Programma
  Mastery-Doen
 • Inschrijven Happy Journey
 • Volgen van de online persoonlijkheidslessen en training
 • Volgen van de online gelukslessen en training
 • Keuzes maken en doorvertaling naar studie, werk en beroepskeuzes
 • 5. Young Power Community
  High Performance-Doorbreken!
 • Plan van aanpak
 • Happy Young Power coaching
 • Happy Young Power werkweek
 • Doorlopende Training voor verbetering en verankering

Boek nu als jongere, ouder(s) of buddy de HYP-analyse. Voor inzicht in je persoonlijkheid

Persoonlijkheid voorspelt succes! Neem als ouder of buddy samen deel aan de persoonlijkheidsanalyse ‘Happy Young Power Analyse’ met Powersessie en geef jouw jongere(n) (15 – 28 jaar) zo de kans krachtige toekomstkeuzes te maken, voor profiel, studie, werk en loopbaan, die écht passen persoonlijkheid en geluk. Boek hier de analyse plus Powersessie

Werk jij in het onderwijs of begeleid je jongeren en wil je je (verder) specialiseren als  coach?

Enthousiast? Laat je dan ook Certificeren als Happy Young Power Coach! bijv. naast je baan of als ondernemer. Kennismaken? Boek als buddy samen met jouw jongere(n) de HAPPY YOUNG POWER ANALYSE en volg de Powersessie. Geef de jongeren, waar je om geeft, inzicht in persoonlijkheid, kracht, drives, talent, succes, ontwikkelingskansen, passie en geluk. Vermijd zo vroegtijdige burn out, depressie, drop-out, verkeerde studiekeuze en beroepskeuze en ongelukkig op werk. Voorwaarde: je doet zelf ook mee als buddy! Wat een cadeau!

Als Happy (Young) Power Coach zelf aan de slag ?

Heb je interesse om als ondernemer of naast je huidige functie in loondienst jongeren (15-28 jaar) te helpen met krachtige toekomstkeuzes te maken vanuit persoonlijke kracht en geluk? Volg de certificering voor de route Happy Young Power (met de Happy Young Power Analyse en Happy Journey) en wordt professioneel ‘HAPPY (YOUNG) POWER COACH! Is jouw doelgroep >28 jaar? wordt dan ook Happiness- en Powercoach. Vraag vrijblijvend informatie. Voor o.a. directie & management school/universiteit, decaan, mentor, docent, jongerenadviseur/coach, personal coach, trainer.

Nieuws over…

Testimonial(s)

De Happy Young Power Analyse geeft nieuwe inzichten over je persoonlijke kracht en drives. Heel interessant om je persoonlijkheid beter te leren kennen. Met het volgen van mijn twee studies (Rechten en University College) wil ik graag meer inzicht in beroep- en werkkeuzes die bij mijn persoonlijkheid passen. Inmiddels ben ik doelgericht gestart op een advocatenkantoor en als student heb ik een uitdagende bijbaan die past bij mijn persoonlijkheid. Ik zie uit naar een vervolg bij Happy Young Power over geluk als fundament van je succesvolle carrière.

Manouk NagtegaalStudent Erasmus University College en Rechtsgeleerdheid

In november 2017 heb ik de Powersessie bij Bertine gevolgd en de Happy Young Power Analyse gedaan. In deze sessie heb ik vele nieuwe inzichten gekregen over mijn persoonlijkheid die van waarde zijn bij toekomstkeuzes. Ik zie uit naar de Happiness-sesie voor meer inzicht in mijn geluk en de keuzes die passen bij een beroep, gelukkig werken vol op mijn kracht.

Rick Opmeer, Student HU, Positief Leiderschap

In samenwerking met Bertine doe ik samen met mijn groepsgenoten onderzoek naar Positief leiderschap. Een relatief nieuwe leiderschapsstijl die steeds relevanter wordt in de steeds dynamischer wordende werkomgeving. Voor mij persoonlijk een erg leerzame samenwerking. We hebben diverse interviews afgenomen met professionals die zich hebben gespecialiseerd in het verhogen van het geluk als leiderschapsstrategie. De resultaten zullen als input dienen voor Bertine haar boek dat (naar alle waarschijnlijkheid) in maart 2018 gepubliceerd zal worden.

Kim LakStudent HU, Positief Leiderschap

Afgelopen november 2017 heb ik deelgenomen aan de Happy Young Powersessie van Bertine Blom. Voordat ik aan deze powersessie deelnam moest ik een test invullen met verschillende vragen en stellingen. Tijdens de powersessie gingen we in op de resultaten uit deze test. De resultaten gaven mijn drijfveren aan en deze waren voor mij herkenbaar. De begeleiding die we tijdens onze sessie van Bertine Blom kregen was fijn. Er werd een veilige omgeving gecreëerd waardoor iedereen zijn verhaal durfde te delen. Wat ik persoonlijk ook erg fijn vond aan de powersessie is dat er veel praktijksituaties ter sprake kwamen zodat de drijfveren echt gingen leven.

Aan jongeren die graag meer over zichzelf willen leren kan ik deze Happy Young Powersessie aanraden. Je zult er je hele leven profijt van hebben.

Floor Blankstein

Floor BlanksteinStudent HU, Positief leiderschap

De Poweranalyse van Bertine heeft mij zeer waardevolle inzichten gegeven. In mijn onderzoek voor de minor naar Positief Leiderschap en de diverse leiderschapsstijlen die positieve leiders hebben gebruik ik de inzichten van de Happy Young Poweranalyse voor herkenning van de persoonlijkheden van de leidinggevenden. Afhankelijk van je persoonlijke drijfveren reageer je anders op situaties en neem je verschillende beslissingen. Ik kijk nu anders naar de mensen om mij heen en waardeer de verschillen meer in samenwerking. ( november 2017).

Video van Rick vandegrootevheen

Rick van de GrootevheenStudent Hogeschool Utrecht Minor Positief Leiderschap

Erg leuk dat Bertine Blom ons in haar huis had uitgenodigd voor een Powersessie. In deze sessie hebben we nieuwe inzichten gekregen van Bertine over onze persoonlijke drijfveren en kracht. Ook onze valkuilen kwamen aan de orde. We kunnen nu gerichter vragen stellen en de interviews afnemen bij de leidinggevenden door persoonlijkheden beter te kunnen herkennen. We hebben zin in het onderzoek naar Positief Leiderschap!

Happy Young Powersessie Hogeschool UtrechtStudenten van de minor Charismatisch Leiderschap

Samen met Bertine heb ik in november 2017 een erg interessante, maar vooral ook leuke middag gehad. Door middel van de Happy Young Power analyse heb ik inzicht gekregen in wat mijn drijfveren zijn en uit welke drijfveren ik mijn kracht en geluk haal. Zelf ben ik HBO student en ben ik bezig met mijn laatste studiejaar. De inzichten die ik aan de hand van de ‘HYPA’ heb gekregen zullen mij helpen bij de keuzes die ik in mijn carrière ga maken. De sessie was voor mij erg waardevol en ik kan het iedere student of starter op de arbeidsmarkt aanraden!

In samenwerking met Bertine doe ik samen met mijn groepsgenoten onderzoek naar Positief leiderschap. Een relatief nieuwe leiderschapsstijl die steeds relevanter wordt in de steeds dynamischer wordende werkomgeving. Voor mij persoonlijk een erg leerzame samenwerking. We hebben diverse interviews afgenomen met professionals die zich hebben gespecialiseerd in het verhogen van het werkgeluk. De resultaten zullen als input dienen voor Bertine haar boek dat (naar alle waarschijnlijkheid) in maart 2018 gepubliceerd zal worden.

Video van Koen van Oostveen

Koen van OostveenStudent HU, Minor Charismatisch Leiderschap, specialisatie Positief Leiderschap

Na mijn VWO wist ik niet wat de beste studiekeuze voor mij zou zijn. Ik heb een gap year genomen om de tijd te nemen mijzelf beter te leren kennen. Diverse studies heb ik overwogen zoals Media en communicatie en Sociologie.. De HYP analyse heeft mij een bevestiging gegeven van mijn keuze. Ik voel mij daar goed bij. Ik zie uit naar mijn studie bedrijfskunde. Ook bijzonder om dit te doen met mijn beide ouders en mijn jongere zus Emma (voorjaar 2017).

Dana van der Hul19 jaar, gaat Bedrijfskunde studeren aan de EUR

Deze foto laat zien hoe heerlijk ik het vind om te trainen in zee bij de reddingsbrigade in Wassenaar! Ik vind het heerlijk om gezellig met vrienden te zijn, om buiten te zijn en op een waterscooter te zitten. Na mijn nieuwe inzichten door de Happy Young Power analyse en de bijbehorende Powersessie, samen met mijn ouders, wil ik rechten gaan studeren in Leiden of bedrijfskunde in Rotterdam (voorjaar 2017)

Britt van Loenen17 jaar, 6 VWO, Adelbert College, Wassenaar

Zet nu de eerste stap en kom naar de introductiesessie!

 • Kiezen voor profiel, vervolgstudie en beroep

  Wat past bij jouw persoonlijkheid, succes en geluk?

 • Wie ben jij écht en op je best?

  Waar zit jouw persoonlijke kracht? Jouw talent?

 • Wat maakt jou gelukkig?

  Kies studie en beroep dat jouw geluk vergroot.

Krachtige keuzes voor een gelukkige en succesvolle toekomst!

Happy Young Power! –  Introductiesessie

Welke belangrijke toekomstkeuzes maak jij (15-28 jaar) voor geluk en succes ? Tip: een gelukkige en succesvolle toekomst bepaal je zelf!’
Sta je voor een keuze in studieprofiel, studierichting en werk? Weet jij wat bij jou past? Wie ben jij en wat maakt jou gelukkig? Tijd voor inzicht en inspiratie! Deze introductiesessie geeft je inzicht in je persoonlijkheid, je kracht en geluk van jou als jongere (15-28 jaar) en twee buddies (> 28 jaar).  De buddies fungeren als klankbord, zoals bijvoorbeeld je ouders, coach, decaan of vriend(in). Maak krachtige levenskeuzes in studie en werk. Dit is cruciaal voor een gelukkige toekomst! Inzicht in jouw persoonlijkheid bepaalt de richting van jouw succes!

Jongeren tussen 15 en 28 jaar staan voor zeer belangrijke keuzes. Welke studieprofielkeuze, vervolgopleiding en welke beroepskeuze? Vaak kennen jongeren onvoldoende hun persoonlijkheid, passies, hun kracht en valkuilen… Deze speciale introductiesessie voor inzicht in jouw persoonsvorming, succes en geluk geeft jou, als jongere, een stevig fundament voor de juiste keuzes… Samen met jouw twee buddies vorm jij een Powerteam het komende jaar!
Jij bent (samen met jouw buddies) van harte uitgenodigd voor deze sessie met de volgende thema’s:
 • Wat is mijn persoonlijkheidsprofiel, mijn drijfveren en waar zit mijn persoonlijke kracht?
 • Wat maakt mij gelukkig en hoe kan ik dat geluk leren vasthouden en vergroten?
 • Welke keuzes kan ik het beste maken voor studie en beroep vanuit inzicht in mijn persoonlijkheid, mijn kracht en geluk?
Bij elk thema krijgen de deelnemers opdrachten om samen mee op weg te gaan naar de beste keuzes voor een gelukkige en succesvolle toekomst.
Wil jij je ook ontwikkelen tot de meest POWERFULL YOU?  Ga mee op reis en meld je hier aan voor de eerstvolgende  Happy Young Power sessie (zie hieronder de agenda).
Facebook IconYouTube IconBezoek mijn BlogBezoek mijn BlogBezoek mijn BlogBezoek mijn BlogBezoek mijn Blog