Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Empower Yourself!’ – MBO Amersfoort TTO

23 juni 2022 @ 14:00 - 16:30

Jongeren op weg naar geluk en succes

Powersessie ‘Empower Yourself!’

Op weg naar een nieuw studiejaar vol veerkracht!

Een speciale Powersessie voor de studenten van MBO Amersfoort – tweetaling onderwijs

Jij als student moet belangrijke keuzes maken voor opleiding op weg naar een droombaan die het beste past bij jouw persoonlijkheid en geluk! Hoe maak je nu de beste keuzes met de meeste kans op een succesvolle carrière en een (werk)gelukkige toekomst?

Onvoldoende inzicht in jouw natuurlijke drijfveren, passies, je kracht en valkuilen..

Vaak ken je onvoldoende jouw natuurlijke drijfveren, passies, je kracht en valkuilen… Je wordt (onbewust)  beïnvloed door je omgeving en vaak zijn levensbepalende keuzes gebaseerd op te weinig zelfkennis.  Jij wil graag zelf beslissingen nemen, maar wie ben jij, waar sta je voor, waar wil je naartoe en hoe realiseer je je doelen? Ook ontbreekt het je soms aan veerkracht om door te zetten als het tegen zit.

Deze Powersessie voor inzicht in ‘de beste versie van jezelf’ geeft je een stevig fundament voor een succesvol leven met veel (werk)geluk.

In deze Powersessie zullen gastspreker Sjoerd Gerritsen en Dedicated Coach Bertine Blom jullie meenemen op een ‘Happy Journey’ met een aantal verrassende (gekleurde ontdekkingen) over jezelf. Voorafgaand aan de sessie vragen wij jou een vragenlijst in te vullen voor een Persoonlijke Poweranalyse, die je uitgereikt krijgt tijdens de sessie.

Aan het einde van de Powersessie maak je kennis met de beste versie van jezelf! Jouw nieuwe inzichten deel je met een aantal andere studenten. Welk inzicht leidt tot welke nieuwe keuze? Wat ga je morgen onderzoeken of anders doen?